14:47 - 21 Janar 2022

Lëvizja Vetëvendosje përmes një postimi ka kërkuar që të votohen dy aktivistë të kësaj partie në qytetin e Zyrihut.

” I ftojmë mbështetësit e Lëvizjes që kanë të drejtë vote në zgjedhjet komunale në qytetin e Zyrihut (Zürich), të votojnë aktivistët tanë që kandidojnë në listat e Partisë Socialdemokrate. Reis Luzhnica garon në qarkun 3 dhe mban numrin 5 në listë, ndërsa Gadaf Muharremi garon në qarkun 12 dhe mban numrin 4 në list”, thuhet në njoftim.

Këto zgjedhje do të mbahen me 13 shkurt.

“Zgjedhjet mbahen në 13 shkurt, por fletëvotimet janë shpërndarë te votuesit dhe shumica voton me postë, prandaj mos harroni: në qarkun 3 të Zyrihut votoni numrin 5 Reis Luzhnicën, dhe në qarkun 12 votoni numrin 4 Gadaf Muharremin, thuhet në njoftim.