23:36 - 21 Mars 2023

Nita Latifi ka hapur të shtunën “Kutinë e Pandorës”.

Ajo ka dërguar dy çifte në nomin dhe janë Kiara-Olta si dhe Qetesori e Kristi.

Dyshja më pak e votuar sonte do të dal në nominim kokë me kokë.

Ndërkohë që sipas votave të publikut, Kiara dhe Olta shkojnë në nominim kokë më kokë.

Tags: