12:28 - 19 Nëntor 2021

Ka kohë që ajo e ka lënë krejt anash muzikën, që e bëri të famshme dhe e afroj me një publik të tërë.

Adelina, tha disa herë që po vjen me risi muzikore, por asgjë nuk doli në dritë, e arsyea se përse, nuk është e qartë.

Ndërkohë, nuk mungojnë postimet e Adelines nga ambientet luksoze të shtëpisë ku ajo jeton me të shoqin dhe djalin.