14:23 - 11 Shkurt 2016

Ish-opinionisti i Big Brother, Basri Shala-i njohur si Virusi, është rikthyer me emisionin e tij “Virusi Show”. Por kësaj radhe ky emision do të  transmetohet në një tjetër format. Do të transmetohet në Radio Kosova. Shala ka deklaruar për Insajderin se sonte do të nis transmetimi i emisionit.“Virusi Show  është i konceptuar  si program zbavitës dhe i ndare ne disa rubrika. Ne te trajtohen tema nga me te ndryshmet”, ka deklaruar Shala.