15:55 - 17 Korrik 2021

Për Festën e Kurban Bajramit, rrjeti më i madh i marketeve në vend, tashmë ka përgatitur OFERTA dhe ZBRITJE të mëdha, në të gjitha pikat e saj në krejt vendin! 

OFERTAT dhe ZBRITJET ju presin në shumë artikuj të ndryshëm në gjithë gamën e gjerë të produkteve duke përfshirë; produktet ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathjet si dhe shumë e shumë produkte të tjera të cilat janë të domosdoshme për secilën FAMILJE.

Urime Festa e Kurban Bajramit!  

Viva Fresh Store

Përfito me tepër!