Vrasja në Gjilan, Lirim Jakupi intervistohet nga Policia dhe më pas lirohet

Policia e Kosovës dhe Prokuroria e Gjilanit ka ndaluar sot 3 të dyshuar në lidhje me vrasjen e Bakush Veselit mbrëmë në një kafiteri në këtë qytet. Prokuroria sot për këtë vrasje ka ndaluar si të dyshuar Faton Osmanin, Gëzim Bajramin dhe Irfan Veselin. Mbrëmjen e kaluar në disa medie është lakuar edhe emri i … Continue reading Vrasja në Gjilan, Lirim Jakupi intervistohet nga Policia dhe më pas lirohet