17:31 - 19 Tetor 2022

Modelja Gigi Hadid së fundmi ka zbuluar se vuan nga… “sindroma mashtruese”. Modelja e njohur ishte në konferencën ‘Forces in Fashion’ dhe pranoi se ndërsa është një nga modelet më të suksesshme në botë, ajo ende dyshon në aftësitë e saj sa i përket modës.

27-vjeçarja hodhi një tjetër hap të rëndësishëm në fushën e saj, pasi themeloi markën e saj të veshjeve, të titulluar “Guest in Residence”. Megjithatë, kjo nuk e bëri atë të ndihej më e sigurt, apo të besonte në të.

Përkundrazi, siç ka përmendur ajo, pavarësisht se çfarë bën, ndihet inferiore ndaj njerëzve të tjerë në të njëjtën fushë profesionale.

Sindroma mashtruese, nga e cila ai zbuloi se vuan, u referohet njerëzve që besojnë se nuk e meritojnë suksesin që po përjetojnë dhe kanë frikë të ekspozohen.

Madje ajo shpjegoi se si ishte frymëzuar nga ideja e markës së saj kur ishte shtatzënë me vajzën e saj, Kai. Më konkretisht, ajo donte një profesion ku ta shoqëronte e bija, pasi vetë nuk do të donte të rritej me dado, por as nuk do të mungonte vazhdimisht në jetën e saj.

“Nuk mund të jesh gjithmonë modele. Unë kam qenë gjithmonë kreative dhe e kam parë që jeta ime po më çonte atje. Shtatzënia më bëri të mendoj se sa më rehat do të isha nëse do të kisha një punë në zyrë. Mund të marr edhe vajzën time atje”, ka shpjeguar ajo për planin e ri të biznesit.