08:40 - 22 Mars 2023

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se marrëveshja e fundit me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti nuk nënkupton njohje.

“Që të mos ketë interpretime korruptive dhe të rreme, dhe nuk kam fare frikë të them saktësisht të njëjtën gjë në fytyrën e të gjithëve – për Serbinë nuk bëhet fjalë për njohjen e të ashtuquajturës Kosovë, për anëtarësimin e të ashtuquajturës Kosovë në Kombet e Bashkuara, organizatat, institucionet dhe agjencitë e OKB-së. Pikë”, shkroi Vuçiq në Instagram.