23:28 - 30 Janar 2023

Përplasjet mes Stresit dhe Xhulin kanë vazhduar edhe sonte në Prime.

E gjatë përplasjes sonte, Xhuli ka bërë një deklaratë në lidhje me Stresin.

“Unë nuk dal prej shtëpisë pa dalë Stresi”, u shpreh Xhuli.