16:21 - 20 Nëntor 2020

Tiki është kompani tashmë e dëshmuar në ofrimin e mobileve të dizajnëve dhe kualiteteve më të larta në rajon. Dizajnë të veçanta, cilësia e lartë e produkteve dhe kualiteti i punës kanë rezultuar me suksese edhe jashtë vendit.

Si një lider i vërtete në fushën e prodhimit të mobileve në vend dhe me gjerë, kësaj radhe Tiki po prin edhe me zbritje të mëdha karshi konkurrencës.

Nga sot ka filluar zbritja e madhe deri në 70% për një numër të madh të produkteve.

Kjo zbritje do të zgjas deri me datën 30 nëntor, pra ju mund të përfitoni shumicën e produkteve nga ‘Showroom’ me këtë zbritje të volitshëm.

Kushtoj kohë dhe rëndësi investimeve në mobile, vendos për cilësi, dhe përftoi ato më çmimin më të mirë.

Vëmendje: Zbritja deri në -70% vlen nga datat 20 Nëntor deri me 30 Nëntor!

Contact Us:

Email: [email protected]

Phone: +383 (0) 49 666 676

Web: www.tiki-ks.com