15:45 - 26 Nëntor 2022

Pas shtatë vitesh lidhje, këngëtari Blero dhe modelja Afrona Dika, i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre.

Ndonëse ndarja ka bërë shumë bujë mediatike, arsyet që quan në shpërbërjen e lidhjes nuk janë zbuluar deri më tani.

Burime të “Kosovares” bëjnë të ditur se vetëm pak kohë pas ndarjes, Afrona Dika po shfaqet me një arkitekt gjerman, që thuhet se është edhe mjaft i pasur.

Tags: