11:57 - 14 Janar 2022

Në vendin tonë shumica e emrave janë të vendosur bazuar në qytetet shqiptare, siç janë Saranda, Vjosa, Shkumbin, Vlora, Milot, Berat etj.

Emri më i vendosur në Shqipëri për dhjetë vitet e fundit është ai Melisa

Por, sa i kemi emrat e njëjtë me qytetarët në Shqipëri?

Duke klikuar mbi INSTAT ju mund të informoheni se sa persona kanë emrin e njëjtë si ju dhe në cilat zona është i vendosur më shumë.