17:26 - 19 Korrik 2021

Çfarë thotë hunda jote për ty?

  1. Hunda Nubiane:

Ky lloj hunde ka gjatësinë e saj si karakteristikë kryesore. Njerëzit me këtë hundë kanë një personalitet optimist.

Këta njerëz janë shumë kureshtarë dhe shokë të mirë. Kujdesen shumë për pjesën tjetër të njerëzve dhe janë përgjegjës për t’i bërë njerëzit të ndihen rehat. Ata gjithmonë gjejnë zgjidhje për të gjitha problemet tuaja.

  1. Hunda greke:

Hunda greke është e ngushtë, e gjatë dhe e drejtë, njerëzit që kanë këtë lloj hunde janë përgjithësisht introvertë, nuk u pëlqen të tërheqin vëmendjen.

Ata janë praktikë dhe mbi të gjitha njerëz besnikë. Ata rrallë flasin me siguri për ndjenjat e tyre dhe duken si njerëz të mbyllur.

  1. Hunda në formë grepi:

Ju padyshim keni dëgjuar për termin “hundë grepi”, mirëpo, njerëzit me këtë hundë të veçantë kanë personalitet krijues dhe shumë vetëmohues.

Ata janë të apasionuar pas të gjitha qëllimeve dhe objektivave të tyre, marrin rreziqe për të arritur qëllimet, nuk kanë frikë të bëjnë gabime dhe janë gjithmonë të gatshëm të mësojnë.

  1. Hunda e harkuar:

Kjo hundë është e ngjashme me ‘grepin’, por maja e saj është më e theksuar, njerëzit me këtë lloj hunde kanë një personalitet të pabesueshëm, ata kanë lindur liderë, organizatorë të mirë, të ndershëm dhe të përgjegjshëm. Ata gjithmonë marrin atë që duan.

  1. Hunda si buton:

Kjo lloj hunde është shumë e zakonshme, pasi ka një pjesë të vogël në majë të saj që i ngjan formës së një butoni.

Njerëzit me këtë hundë kanë një personalitet shumë spontan, shpesh nuk i pëlqejnë të tjerët, sepse gjithmonë përpiqen të ndihen mirë me veten e tyre. Përveç kësaj, këta njerëz kanë personalitet të fortë dhe gjithmonë i arrijnë qëllimet që kanë.

  1. Hunda e drejtë:

Kjo hundë është e zakonshme në kontinentin aziatik dhe karakterizon njerëzit me personalitete të forta, pasionante dhe kapriçioze.

  1. Hunda konkave:

Kjo lloj hunde ka të bëjë me njerëz me karakter bujar. Nuk është shumë e zakonshme të shohësh këtë lloj hunde, sepse ato kanë një kockë të vogël të dalë në mes të saj.

Nga ana tjetër, këta njerëz janë shumë bashkëpunues dhe duan të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre. Janë gjithashtu shumë të ndjeshëm.

  1. Hunda e shtrembër:

Njerëzit me këtë lloj të veçantë të hundës kanë një natyrë të ëmbël dhe të dashur. Ata janë miq dhe partnerë të mirë. Dinë të dëgjojnë dhe gjithmonë kujdesen për të tjerët.