Zgjedhen tre anëtarët e Komisionit të Pavarur të Mediave

Kuvendi ka zgjedhur tre anëtarët e Komisionit të Pavarur të Mediave. Mandati i tyre është përzgjedhur me short nga komisioni ad-hoc. Besnik Berisha është zgjedhur me mandat katër vjeçar, ndërsa Fatih Basha dhe Jeton Mehmeti me mandat tre vjeçar. Katër kandidatët për anëtarë të KPM-së nga komuniteti shumicë kanë qenë Besnik Berisha, Jeton Mehmeti, Visar … Continue reading Zgjedhen tre anëtarët e Komisionit të Pavarur të Mediave