10:08 - 22 Mars 2023

Qeveria e Kosovës sot në ora 10:00 do të mbajë mbledhje.

Në mesin e pikave të diskutimit është edhe zgjedhja e Bordit të ndërmarrjes publike Infrakos.

Sipas, Ambasadës së Britanisë së Madhe në Kosovë, janë pesë kandidat që janë vlerësuar si më të suksesshmit.

Nga pikët maksimale 30, Genc Hundozi ka marrë 20.0, Hasan Preteni 19.0, Besarta Zuka 19.0, Fitim Raci 18.5, Fatmir Rushiti 17.0 dhe Edona Nahi 16.5 pikë.

Mbetet të shihet nëse Qeveria do të zgjedhë ndonjërin prej tyre./Insajderi