14:39 - 24 Maj 2022

Grasshopper ka njoftuar se Ermir Lenjani është larguar nga klubi pas përfundimit të kontratës.

Lojtari shqiptar kishte marrëveshje me klubin zviceran deri në fund të këtij sezoni, por që nuk arritën marrëveshje për një rinovim.

“Në fund të sezonit, Grasshopper Club Zurich do t’u thotë lamtumirë 9 lojtarëve të ekipit të parë që nuk kanë rinovuar kontratën me klubin ose po kthehen në klubet e tyre pas huazimit”.

“Mateo Matic është një nga pesë profesionistët që do të largohen nga klubi kur të skadojnë kontratat e tyre, së bashku me Ermir Lenjani, Nuno da Silva, André Santos dhe Brayan Riascos”, thuhet në njoftimin e tyre.

Lojtari 32-vjeçar do të jetë në kërkim të një aventurë të re, por që ende nuk dihet se ku do të vazhdojë karrierën e tij.