AAK mbështet Qeverinë për reformat sociale

Kryetari i AAK-së, Besnik Tahiri në seancën e sotme të Kuvendit ka thënë se kjo parti do të mbështesë marrëveshjën ndërkombëtare për reformat sociale, shkruan Insajderi. “AAK do të mbështesë ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare nga Ministria dhe një organizatë kredibile që synon të bëjë reform në sistemin social në Koosvë”, tha Tahiri. Ndërsa në këtë … Continue reading AAK mbështet Qeverinë për reformat sociale