Aksioni “Brezovica”: Policia arreston 10 persona, sekuestron 61 mijë euro dhe 8 vetura në vlerë 300 mijë euro

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari bashkë me prokurorin e çështjes Rasim Maloku, si dhe përfaqësues nga Policia e Kosovës, kanë dhënë detaje për aksionin e zhvilluar sot në komunën e Shtërpcës. Ky operacion u zhvillua në 12 lokacione, ku rezultoi me 10 persona të arrestuar, 8 prej të cilëve janë nga komuna … Continue reading Aksioni “Brezovica”: Policia arreston 10 persona, sekuestron 61 mijë euro dhe 8 vetura në vlerë 300 mijë euro