Dosja policore për të kaluarën e biznesmenit Abedin Salihu që ndodhet në arrati për rastin Brezovica

Njëri nga biznesmenët e fuqishëm të Lipjanit që ndodhet në arrati tash e dy muaj për rastin “Brezovica”, dyshohet se edhe në të kaluarën ka pasur probleme me ligjin. Raportohet se ndaj Abedin Salihut, pronar i kompanisë “Dino”, ekzistojnë dosje në polici për falsifikim dokumetesh, përfshirje në skdient me lëndime dhe aksident me fatalitet, dyshime … Continue reading Dosja policore për të kaluarën e biznesmenit Abedin Salihu që ndodhet në arrati për rastin Brezovica