Dy patrulla policësh në Leposaviq në ndjekje të një gazetari kosovar, artisti serb dhe një qingji me go-pro

Aq rutinore dhe e njejtë është jeta e serbëve në fshatrat e Leposaviqit saqë çdo lëvizje nëpër ato vendbanime hetohet. Aq të izoluar janë banorët në këto anë, sa çdo kush që ata nuk e njohin është i dyshimtë. Kjo është historia e dy ditëve të ecjes nëpër katër fshatrat e Leposaviqit, ku dy patrulla … Continue reading Dy patrulla policësh në Leposaviq në ndjekje të një gazetari kosovar, artisti serb dhe një qingji me go-pro