Ekskluzive: Këta janë emrat e të arrestuarve në operacionin “Brezovica”

Gazeta Insajderi ka siguruar emrat e personave të arrestuar në operacionin “Brezovica” të dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje të ryshfetit, ushtrim të ndikimit dhe ndotje e degradim të mjedisit. Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës të martën kanë zhvilluar një aksion në dymbëdhjetë lokacione, ku janë arrestuar dhjetë persona, të cilët dyshohen për … Continue reading Ekskluzive: Këta janë emrat e të arrestuarve në operacionin “Brezovica”