Ekskluzive – Ky është zyrtari i MPB-së që u arrestua për ryshfet

Katër persona janë arrestuar të enjten nën dyshimin se janë përfshirë në marrje dhe dhënie ryshfeti. Dy prej të cilëve sipas prokurorisë janë zyrtarë të ministrive. Gazeta Insajderi, merr vesh se njëri nga të arrestuarit është Abdyl Fazliu, zyrtari i Ministrisë së Punëve të Brendshme. Sipas burimeve të gazetës, ai është zyrtar në departamentin e … Continue reading Ekskluzive – Ky është zyrtari i MPB-së që u arrestua për ryshfet