I dënuar për zhvatje, historia tjetër e Nusret Cenës që u vra mbrëmë me breshri plumbash në Kaçanik

Nustret Cena, 48-vjeçari që u vra mbrëmë ishte dënuar në rastin “Zharku”. Cena ishte dënuar me 1 vjet e një muaj burgim. Më 21 prill 2011, Gjykata e Qarkut në Prishtinë e kishte shpallur Cenën fajtor për kryerjen e veprës penale të zhvatjes dhe posedimit të paligjshëm të armës, shkruan Insajderi. Bashkë me të ishte … Continue reading I dënuar për zhvatje, historia tjetër e Nusret Cenës që u vra mbrëmë me breshri plumbash në Kaçanik