Kjo është pasuria që e ka deklaruar shefi i stafit të Kryeministrit Kurti

Shefi i Stafit të kryeministrit Kurti, Luan Dalipi, posedon shtëpi 360 metra katrorë, banesë 112 metra katrorë, dy vetura dhe 11 mijë e 868 euro para të gatshme në bankë. Shtëpia që Dalipi e ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion kap vlerën e 650 mijë eurove dhe është në pronësi të bashkëshortes, kurse banesa është … Continue reading Kjo është pasuria që e ka deklaruar shefi i stafit të Kryeministrit Kurti