Luksi i pushtetarëve të PDK-së, Prizreni harxhon mbi 15 mijë euro në dreka e darka

Gjithsej 15 mijë e 248 euro ka shpenzuar Qeverisja e PDK’së në Prizren për dreka zyrtare për vetëm gjashtë muaj gjatë këtij viti. Ndërsa 888 euro mëditje vetëm për dy muaj nga kryetari Shaqir Totaj dhe nënkryetari Kujtim Gashi. Gazeta Insajderi ndërmjet kërkesës për qasje në dokumente publike ka siguruar listën e shpenzimeve. Insajderi Pritja për … Continue reading Luksi i pushtetarëve të PDK-së, Prizreni harxhon mbi 15 mijë euro në dreka e darka