Markat nuk egizstojnë – Leposaviqi nuk është Kosovë

Në këto 10 vitet e fundit, që kur Kosova funksionon si shtet i pavarur me kufijtë e njohur nga më shumnë se 100 shtete të botës, beteja e shtetit ka qenë njohja për brenda shtetit. Nga serbët që nuk e pranojnë Kosovën si shtet.  Serbët jetojnë dy realitete: atë të Serbisë për Kosovën dhe Kosovën … Continue reading Markat nuk egizstojnë – Leposaviqi nuk është Kosovë