Mbi 14 mijë euro për derivate – Këto janë shpenzimet tjera të Komunës së Drenasit

Komuna që drejtohet nga Ramiz Lladrovci, ka shpenzuar mbi 14 mijë euro për derivate, rreth 3 mijë euro për dreka e darka zyrtare dhe mbi 400 euro për një udhëtim të kryetarit në Turqi. Gazeta Insajderi, ka siguruar listën e shpenzimeve pas kërkesës për qasje në dokumente publike. Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, … Continue reading Mbi 14 mijë euro për derivate – Këto janë shpenzimet tjera të Komunës së Drenasit