Më shumë sesa njëri-tjetrin shqiptarët dhe serbët e urrejnë natyrën

Një nga aryset që më ka bërë shumë entuziast për këtë udhëtim, ishte natyra e jashtëzakonshme e maleve dhe fushave që përshkruan këtë itinerar të udhëtimit nga Jarinja në Kaçanik.  Dita e parë dukej nga google maps të jetë një udhëtim mbreslënës skaj lumit Ibër që kalon nëpërmjet fshatrave Jarinje dhe Leshak. Lumi ishte i … Continue reading Më shumë sesa njëri-tjetrin shqiptarët dhe serbët e urrejnë natyrën