Ministrja e Kurtit e pranon se qeveria i ka gënjyer qytetarët për rezervat e shtetit

Ministrja e Indrustrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, e ka pranuar se ka gënjyer qytetarët për rezervat shtetërore të miellit, kur kishte marrë detyrën në Qeverinë Kurti I. Këtë e ka treguar vetë ajo në seancën e Kuvendit të Kosovës, e cila po vazhdon edhe më tutje. “Është rritur çmimi i miellit, por nëse ju … Continue reading Ministrja e Kurtit e pranon se qeveria i ka gënjyer qytetarët për rezervat e shtetit