Ministrja që thirr për kursim të energjisë – nuk kallëzon me çka ngrohet, dhe as sa rrymë shpenzon

Një Kosovë e mori vesh se shefi i qeverisë së shtetit, Albin Kurti, ngrohet me batanije kur shkon në shtëpi pas punës. “Pjesën më të madhe të kohës po më bie të rri ose në makinë duke udhëtuar prej një vendi në një vend tjetër ose në kryeministri, ku kemi një sistem të përgjithshëm të … Continue reading Ministrja që thirr për kursim të energjisë – nuk kallëzon me çka ngrohet, dhe as sa rrymë shpenzon