Murati: Nuk do t’i paguajmë grevistët, nëpër botë kompensimin e bëjnë sindikatat

Ministri i Financave, Punës dhe Transferve, Hekuran Murati ka deklaruar se të gjithë punonjësit që janë në grevë nuk do të paguhen nga shteti. Sipas tij, bazuara në ligjet në fuqi, por edhe konventat ndërkombëtarë kompensimin e grevistëve sa janë në grevë do të duhej ta bënin sindikatat. Ai shton se kjo është praktikë edhe … Continue reading Murati: Nuk do t’i paguajmë grevistët, nëpër botë kompensimin e bëjnë sindikatat