Nga Jarinje në Leshak: “Edhe këtu ka shtet, veçse një shtet tjetër”

Udhëtimi nisë nga ferma e një banori serb nga Jarinja. Ai nuk e ka të qartë se pse një artist nga Beogradi që studion në Gjenevë të Zvicrës, ka ardhur në këtë fshat kufitar, dhe mbi të gjitha pse i duhej një qingj. Por fakti që përfitimi nga shitja e tij ishte në rregull për … Continue reading Nga Jarinje në Leshak: “Edhe këtu ka shtet, veçse një shtet tjetër”