Një familje mbetet e ngujuar në shtëpi pas vërshimeve në Skënderaj

Si pasojë e vërshimeve gjatë ditës së djeshme në disa qytete të Kosovës, shumë familje kanë mbetur të bllokuar në shtëpitë e tyre. Gazeta Insajderi ka qëndruar në komunën e Skënderajt ku dëmet ishin të konsiderueshme në shumë pjesë të qytetit por edhe në fshatra. Gani Shala, qytetar nga Skënderaj dhe kryefamiljar, është i vetmi … Continue reading Një familje mbetet e ngujuar në shtëpi pas vërshimeve në Skënderaj