Ekskluzive | Pas shumë kohësh hetim, Prokuroria ngrit aktakuzë kundër “Currit” dhe të tjerëve – për çka akuzohen ata?

Departamenti i Krimeve të Rënda nga Prokuroria Themelore në Prishtinë,  ka ngitur aktakuzë kundër Ismet Osmani-Curri, Ilir Bojku, Adil Thaqi,  Mentor Maqani dhe  Sami Nika. Këta akuzohet për veprat penale “Fajdeja”, “Mashtrimi” dhe “Detyrim”. Në bazë të aktakuzës, Sami Nika, Ismet Osmani dhe Ilir Bojku nga fundi i vitit 2013 deri në shtator të 2015-ës, … Continue reading Ekskluzive | Pas shumë kohësh hetim, Prokuroria ngrit aktakuzë kundër “Currit” dhe të tjerëve – për çka akuzohen ata?