Profil | Ky është prokurori i guximshëm që ngriti aktakuzën ndaj “Currit”, dhe të tjerëve

Armend Hamiti, prokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, ka ngritur aktakuzë kundër Ismet Osmanit, i njohur si “Curri”. Pas një hetimi të gjatë ndaj tij, Hamiti ka mbledhur të gjitha faktet e nevojshme, që kanë çuar në ngritjen e aktakuzës kundër “Currit”, dhe katër personave të tjerë, shkruan Gazeta Insajderi. Por, kush është Armend Hamiti? … Continue reading Profil | Ky është prokurori i guximshëm që ngriti aktakuzën ndaj “Currit”, dhe të tjerëve