Protesta e veteranëve – dëgjohet një shpërthim

Para pak minutave para Kuvendit të Kosovës është dëgjuar një shpërthim aty ku veteranët janë duke protestuar. Nuk dihet saktë se nga ana e kujt është gjuajtur mjeti plasës. “Mos provokoni policinë se është e jona” – janë dëgjuar thirrje gjatë protestës. Ndërkohë, derisa mijëra protestues po qëndrojnë para ndërtesës së Kuvendit dhe Qeverisë, sekretari … Continue reading Protesta e veteranëve – dëgjohet një shpërthim