Pushteti futë nën kontroll të plotë Spitalin e Pejës, avancohet anëtari i VV’së

Dy mjekët pejanë që aderuan në Vetëvendosje në vitin 2020 janë duke shijuar shpërblimet e partisë në pushtet. Dyshja Shala e Ibraj do të jenë dy personat më të fuqishëm në menaxhimin e Spitalit të Pejës. Fazli Shala dhe Besnik Ibraj dy anëtar të Vetëvendosjes që i bashkuan kësaj partie para dy viteve do të … Continue reading Pushteti futë nën kontroll të plotë Spitalin e Pejës, avancohet anëtari i VV’së