Skandaloze: Mashtruan me diploma, avokati i Popullit mbron kolegjet private e i publikon ato që janë publike

Institucioni i Avokatit të Popullit ka lëshuar një raport me rekomandime për Ministrinë e Arsimit Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI). Raporti ka të bëjë me mos njohjen e diplomave të Kosovës në vendet e huaja. Por ajo çka bie në sy është që avokati i Popullit ka vendosur që emrat e kolegjeve private, që mashtruan … Continue reading Skandaloze: Mashtruan me diploma, avokati i Popullit mbron kolegjet private e i publikon ato që janë publike