Skandaloze|Ministria e drejtuar nga ferizajliu shkak që mjekët në këtë qytet ka disa muaj që janë pa paga

Punëtorët e një projekti të përbashkët në sektorin shëndetësor mes “Caritasit” të Kosovës dhe Komunës së Ferizajit ka më shumë se 6 muaj që nuk marrin pagat, për shkak të  bllokimit të xhirollogarisë së Komunës. Edhe pse qe 6 muaj nuk marrin rroga, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve e cila udhëhiqet nga Hekuran Murati … Continue reading Skandaloze|Ministria e drejtuar nga ferizajliu shkak që mjekët në këtë qytet ka disa muaj që janë pa paga