Udhëtimi absurd i një artisti serb dhe një qingji nëpër Kosovë

Ishte fundi i verës së vitit të kaluar kur unë dhe Luka, deri atëherë të panjohur, u takuam në Prishtinë, përmes disa të njohurve. Arsyeja e takimit ishte e pakuptueshme për mua. Kërkesa e tij, edhe më absurde. “Dua të bëjë diçka që tregon absurdin në të cilin jetojnë serbët, karshi Kosovës”, më tha Luka, teksa … Continue reading Udhëtimi absurd i një artisti serb dhe një qingji nëpër Kosovë