Top Hitet Muzikore sonte ju sfidojnë në quizin Tap n’Temë

Top Hitet Muzikore sonte ju sfidojnë në quizin Tap n’Temë

Duke filluar nga ora 20:00, por me mundësi regjistrimi që nga ora 15:00, Tap n’Temë ju fton të luani në quizin që çdo javë ka një temë të re, të zgjedhur nga vet lojtarët e TapQuiz përmes votimit. Këtë javë temë e quizit është: Top Hitet Muzikore.

Regjistrohu duke klikuar këtu.
Top Hitet muzikore sonte marrin përgjigje nga lojtarët fantastik të Tap n’Temë. Hite nga Kosova dhe bota, nga artistë të ndryshëm e të suksesshëm, e nga vite të ndryshme të historisë së muzikës, do ta bëjnë sonte një natë shumë interesante, e një lojë shumë argëtuese.
Të gjithë jemi rritur me hite muzikore. Që nga fëmijëria, e deri tani, ato na kanë bërë të vallëzojmë e këndojmë. Tani, ju do të testoni dijen tuaj në këtë lëmi.
E për ata që i dijnë hitet muzikore më mirë, pasojnë shpërblimet, të cilat i gjeni më poshtë:

Vendi i parë fiton Tablet Samsung Galaxy SM
Vendi i dytë fiton Kufje Dell Alienware
Vendi i tretë fiton Çantë Mi

Këtyre shpërblimeve, si zakonisht, u shtohet edhe dhurata nga GjirafaMall, e cila shkon për komentuesin më të mirë të natës. Që ju të luani Tap n’Temë, ju duhet patjetër të regjistroheni, pasi që regjistrimi ju mundëson që në rast se fitoni, të dhënat tuaja shfrytëzohen për të tërhequr shpërblimin.

Që të regjistroheni, ndiqni hapat më poshtë:

Hyr në GjirafaVideo.com

Kyçu në llogarinë tënde në Gjirafa

Nëse nuk ke llogari, e krijon një shumë shpejtë me të dhënat tuaja bazike

Shkon në seksionin LIVE TV

Klikon mbi videon e parë live – Tap n’Temë

Klikoni mbi butonin “Hyr në quiz”, i cili gjendet poshtë videos (nëse je nga telefoni) ose djathtas videos nëse je nga laptopi

Për t’u regjistruar tani, kliko këtu.