×
Sport
Bordi i Federatës Ndërkombëtare të Futbollit (IFAB) është gati të provojë “kartonët portokalli” që do t’i dërgonin futbollistët në një përjashtim të përkohshëm. Në futboll aktualisht janë vetëm dy lloje kartonësh, një i verdhë si një paralajmërim dhe një i kuq që vjen pas një të dyti të verdhë ose...
Më shumë

© 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark