Ekskluzive: Fero bashkon Gjilanin – konfirmohet bashkëpunimi i madh

Ekskluzive: Fero bashkon Gjilanin – konfirmohet bashkëpunimi i madh

Reperi i famshëm nga Gjilani Feronit Shabani i cili njihet me emrin artistik Fero, mbrëmë në rrjetin social “Instagram” e mori një iniciativë interesante dhe shumë të guximshme.

Reperi bëri ftesë publike për të bërë një bashkëpunim me të gjithë reperet më të mirë të Gjilanit.

Nuk shkoj larg, vetëm disa orë pasi Fero propozoj idenë e bashkimit të Gjilanit përmes muzikës dhe sportit, erdhi dhe lajmi i mirë se tashmë reperët më të njohur nga qytetit i Gjilanit të gjithë e kanë mirëpritur idenë dhe ftesën e Feros duke pranuar që të jenë pjesë e projektit.

Duke u nisur nga tradita e Gjilanasve në Hip-Hop kulturë dhe nga bagazhi i artistëve që do të jenë në këtë bashkëpunim, pritet që projekti të jetë gjigant.