21:11 - 30 Korrik 2022

Pas arritjeve si Notabrillant, pronari Ardian Sylejmani ka nisur aventuren per ta zhvilluar dhe zgjeruar po aq shume edhe Nota Home.

Sylejmani synon qe keto dy biznese të jenë dy super brende që konkurojnë edhe në gjithë Ballkanin.

Pretendon që pa përfunduar ky vit ai do ta bëjë Nota Home po aq të fuqishme sa edhe Notabrillant.

“Një biznes dhe aventurë e re kjo me Nota Home që besoj se do të jetë adresë e vetme për klientët tanë që të zbukurojnë shtëpitë e tyre”, tha Ardian Sylejmani, pronar i Notabrillant e tash edhe i Nota Home.

Notabrillant shquhet per markat dhe kreativitetin në mobilimin e shtëpive me perde dhe tepihë.

Njëjtë pritët të jetë edhe Nota Home.

Notabrillant dhe Nota Home gjenden në pikën e saj të vetme në Cagllavice, dhe tjetrën në Gjilan. Gjithashtu pritet të hapë një prej qendrave më të mëdhaja në Ballkan.