17:47 - 13 Maj 2022

Historitë e dashurisë janë gjithmonë të veçanta, secila nga to fsheh pas vetes ndonjë veçanti.

E tillë është edhe storja e dashurisë së çiftit nga Gjilani, Bleon (21) dhe Laurita Smerqaku (19), të cilët janë bërë të njohur për shkak të lidhjes së tyre prej moshës së adoleshencës, 13 respektivisht 15 vjeçare.

Ata për Gazetën Insajderi kanë rrëfyer për vështirësite e të qenurit prind qe nga mosha 17 vjeçare.

Për më shumë klikoni në videon e bashkangjitur:

Tags: