18:45 - 09 Qershor 2022

Është mbajtur parada e komunitetit LGBTI+ në Prishtinë, e cila u shoqërua me reagime të ndryshme.

Një numër i madh përkahësish dolën në sheshin Nënë Tereza në shenjë solidarizimi me këtë komunitet.

Shumë përsonalitete nga fusha e politikës ishin të pranishëm, në mesin e tyre edhe kryetarja e grupit parlamentar të VV-së, Mimoza Kusari-Lila.

Ajo për Gazetën Insajderi ka shprehur mbështetjen maksimale për këtë komunitet dhe bëri thirrje që kodi civil të rikthehet sërish në kuvend për votim.

Për të parë përgjigjen e plotë klikoni poshtë: