17:15 - 17 Qershor 2022

Është mbajtur protesta e paraparë nga vetaranët e luftës gjatë të enjtës, me kërkesen e vetme te futën në listën për paga.

Me një numër të madh protestuesish dhe me pankarta në duar kërkuan të drejtën e tyre.

Njëri ndër veteranët e UÇK-së, për Gazetën Insajderi ka shprehur pakënaqësinë e tij karshi krerëve të shtetit.

Për ta parë deklaratën e tij shikojeni videon e bashkangjitur:

Për të parë mesazhet e veteranëve shikoni poshtë: