Për dy javë, MBI 800 SHPËRBLIME u dhanë nga Viva Fresh Store!

Për dy javë, MBI 800 SHPËRBLIME u dhanë nga Viva Fresh Store!

Loja Shpërblyese më e madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË” tanimë ka hyrë në javën e tretë. Për dy javë të plota, përmes Lojës Shpërblyese u dhanë MBI 800 SHPËRBLIME. Në javën e parë, u përzgjodhën gjithsej 413 fitues kurse në javën e dytë, u shpërblyen edhe 409 konsumatorë të tjerë besnik;  355 x 50 euro, 40 x 100 euro, 9 x 200 euro dhe 5 x 500 euro.  

Deri me tani, janë shpërblyer gjithsej 822 konsumatorë në qytete dhe vende të ndryshme të Kosovës!

Loja shpërblyese posa ka filluar, dhe ju presin edhe qindra e mijëra shpërblime të cilat do të ndahen edhe në javët në vijim. Bëhuni pjesë e Lojës Shpërblyese dhe fitoni edhe JU njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET!

Pjesëmarrja në lojë është shumë e thjesht! Bleni produkte nga markat pjesëmarrëse, dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon! Sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar! Mos harroni, kuponi juaj vlen vetëm përgjatë javës, ngase për çdo fillim javë, do të përzgjidhen fituesit e ri të javës, përgjatë javëve në vijim, për aq sa edhe do të zgjasë Loja Shpërblyese! Për të shpërblyer sa më shumë konsumatorë, Viva Fresh Store ka vendosur që, në dyqanin dhe qytetin ku ju luani, aty edhe mund të fitoni njërën nga shpërblimet, me 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH!

Loja Shpërblyese ka filluar me 15 qershor dhe do të përfundojë me 23 gusht 2020!

 

Viva Fresh Store

Luaj dhe FITO!