16:20 - 11 Shkurt 2020

Kuizi i cili tashmë është bërë shumë i famshëm në Kosovë për shkak që është atraktiv dhe mund të luani online kudo qën ndodheni si dhe dhuron shpërblime fantastike për vendet e para.

Regjistrimi për sot ka filluar, që të regjistroheni Kliko këtu si dhe në ora 19:00fillon kuizi drejtpërdrejt në GjirafaVideo.com moderuar nga Jonida Vokshi.

TapQuiz po vazhdon të sjellë lojë atraktive, për të gjithë ata fanatikë të lojërave sfiduese, që dëshirojnë t’i testojnë njouhritë e tyre dhe të argëtohen në një mbrëmje me shumë pyetje e shumë befasi. Si gjithmonë, Tap n’All zhvillohet live. Edhe këtë javë, shpërblimet do ta tërheqin vëmendjën kryesore, normalisht përveç lojës atraktive.

Vendi i parë fiton: 150 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë:
Altoparlantë Logitech
Vendi i tretë:
Hard Disk Verbatim

Këto janë shpërblimet për tre vendet e para, të cilat do të dhurohen pas përfundimit të lojës.
Rekordet e lojtarëve të Tap Quiz po vazhdojnë të thehen, shpërblimet po bëhen më të mira, e befasitë po vazhdojnë të shtohen. Edhe sonte, dhurata e katërt do t’i dhurohet komentuesit më të mirë.

Që të regjistroheni Kliko këtu ose ndiqni hapat e mëposhtëm:

Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’All by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz”
  • Bëhuni gati për lojë