08:50 - 19 Maj 2022

A jeni maturant dhe nuk e keni ndarë mendjen ende se çka do të studioni? Apo, keni zgjedhur njërin nga profesionet në fushën e teknologjisë informative, por nuk e dini se sa ia vlen? Atëherë e kemi një event që do ua heq dilemat.

PBC Academy po organizon “Ditën e Orientimit në karrierë në fushën e TIK” për t’i ndihmuar të gjithë maturantëve të kuptojnë më shumë rreth karrierës në këtë industri.

Në këtë ngjarje do të ketë diskutime rreth shkollimit profesional, këshilla për karrierë, takime me ekspertët e fushës, dhurata, shpërblime, ushqim, pije e muzikë.

Eventi do të mbahet këtë të premte më 20 maj, me fillim nga ora 13:00.

Prandaj ftohen të gjithë maturantët të bëhen pjesë e tij!